sommestad.com - fyrtiotalist e-zine
 

Hej!

alla störtsköna aktiemäklare och TV-kändisar och gamla tröga jobbarkompisar!! Jag tycker att det är så himla skönt att ha flyttat ifrån den där djävla hålan Sverige! Så ta och flytta ut allihopa som vill komma någonstans i livet, för i Sverige så kommer ni bara att åka på skilsmässa och annat skit!

Och har ni inte bättre för er än att åka runt i nån Volvo eller GM-van med solfilm och så jävla mycket sommarstugor med svärmödrar och TV-serier i skinnsoffor för tjuge papp och segelbåtar och paraboler och automatiska garageportar och fan vet allt. Kvinnorna har TV-såpa som rinner i skallen. Dom surnar, fast det syns ju inte på lite håll för de håller stilen så jävla bra. Men för vem i så fall, man fattar ingenting. Å va fan trodde du att du hade köpt till sängen när du gifte dig!! Haha!

Och allt kan dom anser dom och inget vill dom egentligen. Bara klaga. Men livet är väl inte nåt djävla konsumentverk. Så fort man gör något eget så är de där och hackar på en. Å lipar. Och grälar. Men vilka är det som jobbar i det här landet?! Och betalar skatt för offentliga sektorn? Så att de kan åka på sina små Ålandskonferensresor och snacka etik och omorganisationer. Det kommunala är minsann så tjusigt så, men vad är det för fel på hederliga jobb i företag? Jag var på konferens i Ystad en gång och ringde hem för att vara hygglig och visa omtanke. Helt hysterisk var hon den gången, jag fick knappt en syl i vädret. Trettiosex minuter om att jag bara ville knulla henne bakifrån och allt va de va. Om och om igen. Flera hundra i telefonkostnad på rumsnotan, som jag inte kunde ta upp på reseräkningen. Vilken familjesolidaritet är det? Det är ju tur att dom gått på kurs å lärt sig fixa skilsmässa också. Det kan ju inte en annan som är så hygglig. Så där kanske man har nåt att tänka på.

Och inte klarar hon sig utan karl, för nu hon skaffat en ny i alla fall. En som ska fixa allt åt henne, det ser man.

Ja, ja. Barnen finns ju i alla fall. Nu måste dom flyga ensamma varannan helg. Det ska väl kunna bli bra. En tid i alla fall.